dupavisitometer

malbari haramjadah

tak kisahlah nak cakap apa. tapi kalinga kalinga kat sini memang lembap nak mampos. sibuk dengan nak mengampoo bos aje kejenya. bila aku tak follow-up, korang senang jer kata tak tau. dasar kalinga. bile time keje, korang tak buat apa pun, menyembang-menyembang sampai habis waktu keje.
 
apa yang korang sembang pun taku tak tau.
 
dasar kalinga. kalinga malbari. aku tau kaum-kaum malbari ni memang pemalas tahap anjing. dah la pemalas, korang memang 'deep throat'kan amalan kasta korang yang bodoh tu, walaupun korang ni semuanya islam. dan korang jugaklah beria-ia cerita kat aku nak buat demo pasal filem hina nabi sampai sanggup nak mati shahid, tapi bila bab keje, korang amal sangat-sangat amalan kasta yang terang-terang sangat babi untuk dipraktikkan untuk seorang islam.
 
tambah busuk, korang cuba pulak nak tentukan aku kat kasta mana. haramjadah punya malbari.
 
ini anak melayu merdeka. korang mungkin tak tau konsep 'anak jantan' dalam alam melayu, tapi kalau korang nak merasa, cubalah habiskan apa yang korang plan untuk aku tu. aku tunggu.
 
kalau korang nak tengok chandra bose hidup balik korang try la.

8 comments:

Anonymous said...

Ko baik jaga mulut ko... Seteruk2 malbari sebaik2 melayu...

Anonymous said...

ape ko meroyan niyh..-.-' ...sedarlah malbari lah kaum terawal yg dtng ke mlysia n islam kn orng melayu.kalau x sampai sekarang ko dok ikot pi sembah patung belalai gajah tuh..dasar mangkuk!

Anonymous said...

kalau x kerana malabari, orang melayu masih lagi sembah matahari...dasar bangsa atas pokok..pandai santau org hasad dengki bagi kat bangsa kau....pandai perlekeh bangsa org lain je....bogoks...bogoks...bogoks

Anonymous said...

roti canai malabari punya...capati..pakistan punya thosai ..india punya....nasi minyak , beraini gam bagai asal dari india n ada pengaruh arab, segala mcm kari dari indi n arab . kau melayu pandai makan benda basi...cth budu basi, tempoyak basi, cencaluk basi , belacan basi..sampai gatal burit

Anonymous said...

Ape la peragai mcm nie...ade ke patut cakap malbari mcm tu sekali...terbuang tebiat ke ape..mahluk nie :)

Cik Sue said...

Semoga dia diberi hidaya oleh Allah...untuk membuka mindanya yang sempit...Apa pon bangsa kita...itu tak penting...yang penting kita saudara seagama islam....kita jangan kembali ke zaman jahiliyah...yang berpuak dan mencari kesalahan bangsa lain...

Anonymous said...

ish2....kesian member...suh belajar sejarah xnk..ponteng skola...tu lha nk cakp bodo t trase dlu..p smbung blajaq dlu ye abgg...

zyma sulaiman said...

Ya ALLAH mudaha2an kau diberi mendapat hidayah dan petunjuk ALLAH supaya diberikan akhlak yang baik, memfitnah sesuatu kaum adalah bersamaan dengan membunuh seseorang!!! harap lepas ni hang sedaq ha, ade mulut ngn tangan kan? so jagela sikit, sebab ta sampai lame pun ALLAH bole je tarik balik, sedarlah sikit wahai manusia,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...