dupavisitometer

giuliana rancic and breast cancer battling

giulaiana, my wife favorite celebrities after kimora lee

my wife suka sangat tengok rancangan giuliana & bill kat astro. my lovely wife mesti terperanjat bila tahu her favorite celebs, giuliana just went an undergoing a double lumpectomy surgery sebulan lepas sebagai sebahagian daripada rawatan breast cancernya. giuliana disahkan mempunyai gumpalan dan went public pada 17 oct 2011.


bagi sesiapa yang follow rancangan ini, pasti tahu betapa bersungguh-sungguhnya giuliana dan bill berusaha untuk mendapatkan anak. namun, ketika proses saringan untuk proses vitro-fertilization yang ke-3, doktor telah mengesan gumpalan dan mencadangkan giuliana melakukan proses saringan mammogram, dan berdasarkan keputusan mammogram tersebut, giuliana telah bersetuju untuk menjalankan rawatan pencegahan.

giuliana sangat-sangat terharu dengan sokongan dan kata-kata semangat yang diterimanya since she went public on battling the breast cancer. manakala bill pula mengakui tahun 2011 merupakan tahun yang sukar buat mereka berdua, namun sangat positif untuk tahun 2012. bill juga menambah;

"Giuliana is a trooper. She pulled through it," Bill Rancic, 40, said. "She's relieved to have it over with and get the cancer out. She's doing well at home and recovering – and I'm adding nurse to my resume. She's having fun with that."

giuliana sangat berharap wanita-wanita di luar sana proaktif  dan sangat mengambil berat perihal kesihatan mereka.

sumber:
mammography - Wiki
giuliana rancic - I'm 'hanging in there' after breast cancer surgery - cnn showbiz
giuliana rancic was a 'nervous wreck' about revealing breast cancer-people.com
giuliana rancic recovering after breast cancer surgery people.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...